Диспенсър за вода за малките деца забавен и функционален подарък от www.mnogopodaraci.bg

Диспенсър за вода за деца

Диспенсър за вода за деца в различни цветове и модели – можете да изберете точен модел от картинките предоставени към сделката – Тубата за вода е за многократна употреба. – Пригодена е със клапа, която позволява да се пълни и да се слага на диспенсъра без да се разлива. – Вместимост на тубата: 2 литра – Размер на диспенсъра + тубата: 50 см
Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели.
Условия на доставката за диспенсъра за вода за деца: – Доставка за цялата страна до адрес с куриерска фирма е 4 лв. и е за сметка на клиента. – Моля при покупка въведете: Име на получателя, телефонен номер за връзка, адрес за доставка и номер на продукта(изписан на картинките от галерията) – Показаните картинки са на наличните към момента диспенсъри. Доставката се извършва в рамките на/от 2 до 7 раб. дни от закупуване на ваучера.
С шарен мечо за водичка! Децата растат по-здрави и жизнени при редовен прием на течности. Улисани в игра те често забравят за полезния навик. Пиенето на водичка, сокче или билково чай може да се превърне в приятна рутина за малчуганите у дома или в детската градина, когато сладък мечо или друго животинче им го налива. Цветният диспенсър за вода за деца е обезопасен по всякакъв начин, а към него има и симпатична чашка. Наливането на течности е лесна игра за малчуганите! Малък по обем, той се вписва в стила на всеки интериор ( а защо не и в лятната Ви градина!?) и осигурява благотворна водичка по всяко време с ваучер от zadrujno.bg за 24 вместо за 48 лв от www.mnogopodaraci.bg.
Гр. Варна www.mnogopodaraci.bg

Leave a Reply