Туистър игра правила. Вижте правилата на играта Twister 2021г.

Правила на Туистър игра.

Вижте правилата на играта Twister.

Правила на Twister: Не сме ли играли погрешно през целия си живот?

Правила на Туистър игра. От самото си създаване Twister предизвика спорове, подбуди бракове (и може би няколко развода?) И дори беше забранен в Германия.

Правила на играта Twister

Туистър игра правила Twister game
Туистър игра цена и правила

Трябва ли изобщо да използвате спинъра?
След невероятното откритие, че всъщност може да използвате правилото Draw 4 в Uno погрешно,. Решихме да се потопим дълбоко в инструкциите на Twister, за да видим дали можем да открием някакви скрити правила, които може да са били забравени с времето.

Телевизията и филмите може да са ни направили лоша услуга на Twister, както открихме в следващите удебелени правила. Предупреждение: това може просто да промени начина, по който играете Twister за двама и четирима играчи за цял живот.

Играйте Twister правилно

Може да закупите продукта от тук: ТУИСТЪР ИГРА

Правила на Twister игра за двама или повече души

За игра за двама играчи

Играчите първо свалят обувките си и застават в противоположните краища на постелката, близо до думата twister, един срещу друг.
След това всеки играч трябва да постави краката си върху най-близкия до тях жълто-син кръг.
Трето лице – или „съдията“ – се върти и чете на глас крайника и цвета, към който сочи стрелката. (Например „Дясна ръка – червена).
След това играчите трябва да се движат, за да се подчинят на указанията на рефера.

Само ЕДИН крайник от ЕДИН играч може да заеме всеки един кръг наведнъж – ако и двамата играчи посегнат към един и същ кръг, реферът ще реши кой играч е бил там първи.
След като крайниците са поставени на кръга, включително и двата крака в началото, те не могат да бъдат движени или повдигани без посоката на рефера при всяко завъртане. Въпреки това, един крайник може да бъде повдигнат, за да може друг крайник да премине, но трябва незабавно да бъде заменен в кръга, в който е бил първоначално. Реферът трябва да бъде уведомен, преди да направи този ход.

Ако всички кръгове от един цвят са заети, реферът трябва да се върти, докато се появи друг цвят.С изключение на правило 7, играчът трябва да премести крайника, който е извикан, в друг кръг, дори ако той вече е в същия цвят, който е извикан.
Когато играч падне или остави лакът или коляно да докоснат постелката, играта приключва и другият играч е победител.

Туистър за игра за трима играчи

Двама играчи трябва да се изправят един срещу друг от противоположните краища на постелката, като третият играч е обърнат към центъра от двата средни червени кръга отстрани.
Геймплеят следва този на играта на двама играчи.

Туистър игра за игра за четирима играчи

Играчите трябва да сформират отбори от по двама играчи.
Играчите, които са в един и същи отбор, се подреждат един до друг, заемайки четирите кръга в края на Twister на листа. Другият отбор се изправя срещу тях на другия край.

Реферът извиква завъртането по същия начин като играта с двама играчи, но и четиримата играчи трябва да заемат всяка извикана позиция.
Играта продължава както във версията за двама играчи, с изключение на това, че партньорите могат да заемат един и същ кръг с един крайник – и не е необходимо да бъде същият крайник.

Когато един играч от отбор падне или докосне лакът или коляно до повърхността, играта приключва и другият отбор е победител.
За игра за двама играчи без съдия

Играе се със същите правила като обикновена игра с двама играчи, с изключение на това, че спинърът не се използва.
Единият играч извиква крайника, който трябва да бъде преместен, а другият играч нарича цвета на кръга, към който трябва да бъде преместен.
Играчите редуват завъртания на това кой вика крайника и цвета.
Победителят се обявява както в обикновената версия за двама играчи.

Вижте и видео как се играе Туистър:

Описание на играта и откъде може да я закупите вижте в статията ни за играта Туистър

Вашият коментар