Подаръци за Свети Валентин за мъж

Подаръци за Свети Валентин за мъж

…. идеи за подаръци за Свети Валентин за мъж

Това е „Мъжкия свят“: „Идеи за подаръци за Свети Валентин“ за него

Подаръци за Свети Валентин за мъж – една тема, която вълнува жените всяка година преди празника на влюбените. С наближаването на Деня на Св. Валентин е време да се настроим да отделим време за намиране на идеалния подарък. Знаем, че често се фокусираме повече върху дамите, но вашият мъж трябва да се чувства обичан и ценен.

Подаръци за Свети Валентин за мъж

Подаръци за Свети Валентин за мъж

Сега, когато се появят идеите за Деня на Свети Валентин, за него не е задължително да е ракета. Независимо дали сте били заедно два месеца или две години, ние сме ви покрили! От комплектите за бръснене до инструментите за грил, има идея за подарък в този списък за всеки мъж. Преборете стреса от пазаруването за Деня на влюбените Свети Валентин с тези уникални и достъпни находки. Ето и нашите предложения за подаръци за Свети Валентин за мъж:

  1. Еротична игра за двойки
Еротична игра подарък за Свети Валентин

Еротична игра подарък за Свети Валентин

Мъжете обичат да играят на игри. Защо да не им подарите и такава, която бихте играли заедно. Подарете му една нова и по-забавна игра с която да забравите компютърните или видео игрите.

Алкохолна игра

Алкохолна игра дженга

2. Игра с алкохол – комбинирайте българския празник Трифон Зарезан с деня на влюбените. Както написахме в началото мъжете обичат игрите. Другото има любимо нещо освен секса е алкохола. Зарадвайте го с подарък алкохолна игра.  Тази идея за подарък е подходяща не само за мъжката част, но и някои дами биха харесали подобен подарък.

3. Чаша или халба за бира със забавен надпис би се харесала на почти всеки мъж. Вариантите на надписи са много и най-различни, кои от кои по-забавни.

4. Ако човека на който ще подарявате подарък е по-романтичен може да изберете някоя красива фоторамка и да сложите ваши снимки от най-хубавите Ви моменти заедно.

5. Звънец за секс или с надпис RING FOR LOVE. Всеки път когато му се прииска да Ви иска ще трябват просто да дрънне с него 🙂

Звънец за секс. Подарък за Свети Валентин

Звънец за секс. Подарък за Свети Валентин за мъж

Още идеи за подаръци

Leave a Reply