Подаръци за мъже

Подаръци за мъже

Топ 10 най – забавни и интересни подаръци за мъже

Идеи за оригинални подаръци за мъже

Подаръци за мъже – един винаги труден избор за дамите. Чудите са какво да подарите на съпруг, приятел, роднина? Всички казват, че подарък за мъж се избира много по – лесно, от колкото подарък за жена, но действително ли е така? Докато всяка жена би се зарадвала на бижу или плюшена играчка, сувенир, при мъжете сякаш няма такива универсални подаръци. Затова е добре да се насочите към хобитата на мъжа – риболов, спорт, автомобили или друго. Независимо дали търсите подарък за рожден ден, подарък за имен ден, друг повод или дори без повод , това са оригинални и забавни идеи, на които всеки мъж би се зарадвал:
Подарък свързан с хобито на любимия мъж – Лов, риболов, спорт или просто къмпинг – всеки мъж обича да разпуска по различен начин. Вие може да се погрижите да има всички необходими пособия – палатка, матрак, рибарски стол. Интересна придобивка е соларният душ, нужен подарък е лампата, фенера. Различните къмпинг принадлежности правят престоя сред природата по – комфортен и определено са скъп подарък за практичните мъже.
(Снимката от категория „Къмпинг принадлежности“)
Парти подарък – кой не обича купоните и забавлението. А защо да не бъде още по – интересно като включите и игри с алкохол – рулетка, дженга, шах със шотове, боулинг, баскетбол, има много варианти. Нещо, което всеки мъж би харесал е каската за бира – може да пие любимата напитка без никакви усилия. А за да направите подаръкът още по – забавен може да я поръчате със забавен надпис.

Закачлив подарък – мъжете обичат закачки. Дали като самостоятелен подарък или като допълнение забавните звънчета, табелки с надпис или еротични игри са оригинални и забавни.

Покер игра – доста мъже обичат разпускат с приятелска игра на покер. По – аматьорски или по – сериозен комплект, вариантите са много.

5

Автоаксесоари – какво обича повече един мъж от колата си? Всичко свързано с автомобила ще зарадва любимия мъж – ключодържатели с автомобилни марки, комплекти с капачки за винтили. Различните органайзери за кола – за багажник, за седалка или джаджи – трансмитери, поставки за телефон, визьори и очила против заслепяване също са добър вариант. 6. Забавна чаша – чашата за кафе/чай е практичен подарък, който в същото време може да бъде оригинален и забавен, когато е с интересен дизайн. Освен от готовите модели , може да поръчате и такъв по Ваш дизайн.

Вашият коментар